Vi har sendt bilister på vejene i flere generationer.

Heine Thoregaards køreskole blev grundlagt i 1995 af Annette Thoregaard og Heine Thoregaard.

For især Heine Thoregaard var drømmen om at drive egen køreskole stor. Han er nemlig opvokset i en familie med den drivkraft at lære unge som gamle at køre på Lolland og Falster – hvad enten der er tale om bil, motorcykel, lastbil m.m. – for Heine har kørekort til samtlige kategorier og underviser inden for dem alle.

Køreskolen har sine rødder tilbage i 1955, hvor Heines farfar etablerede egen køreskole, som Heines far, Ole, senere hen

overtog under navnet “Oles køreskole”. Heine Thoregaards køreskole er dermed

3. generation, hvorfor familieefternavnet, Thoregaard, også er en naturlig del af køreskolen den dag i dag.

Vil du vide mere om vores kvalifikationer, så klik på Mød kørelærerne
Her kan du læse mere om, hvem vi er, hvad vi hver især lægger vægt på, og hvilke kvalifikationer vi besidder, så du netop finder den kørelærer, der passer bedst til dig og dine behov.

Hos os er der plads til alle..

Vi har stort fokus på at uddanne bilister til at føle sig 100% klar til at færdes i trafikken på egen hånd. Vi går op i, at eleverne lærer at udvise hensyn til alle trafikanter samt respektere trafik, får forståelse for fart og dens konsekvenser samtidig med, at det skal være sjovt og lærerigt.

Alle skal føle, at de bliver behandlet individuelt og bliver respekteret – hos os er der plads til alle. Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe vores elever til at bestå både teoriprøve og køreprøve i første forsøg.

Skulle du have brug for supplerende teoriundervisning, eller synes du blot det er spændende og gerne vil deltage i yderligere teoriundervisning, så tilbyder vi ekstra teoriundervisning uden yderligere omkostninger. Vi bestræber os på at yde en service af høj standard og kvalitet, og det er vigtigt for os, at du føler dig klædt ordentligt på til prøven. 

 

Gammel skolevogn - Heine Thoregaards Køreskole