Vi har sendt bilister på vejene gennem flere generationer…

Heine Thoregaards køreskole blev grundlagt i 1995 af Annette Thoregaard og mig, Heine Thoregaard. Vi åbnede vores første køreskole med lokaler i hjertet af Nykøbing Falster. 

I august 2022 åbnede vi dørene op til afdeling i Vestergade 1 i Maribo for at kunne undervise en endnu større dele af Lolland og Falster. Læs mere om vores åbning her.

For især mig, var drømmen om at drive egen køreskole stor. Jeg er nemlig opvokset i en familie med den drivkraft at lære unge som gamle at køre på Lolland og Falster – hvad enten der er tale om bil, motorcykel, lastbil m.m. – for jeg har kørekort til samtlige kategorier og underviser inden for dem alle.

Køreskolen har sine rødder tilbage i 1938, hvor min farfar Fritz Olsen etablerede køreskole i eget navn. Senere hen overtog min far, Ole Thoregaard, køreskolen. Sammen med min mor drev de sammen køreskolen under navnet “Oles Køreskole”, hvor min søster, Gitte blandt andet også underviste elever i teori og kørsel. 

Det var derfor meget naturligt for mig at køre skolen videre sammen med min hustru.

Heine Thoregaards Køreskole er dermed 3. generation, hvorfor familieefternavnet, Thoregaard, også er en naturlig del af køreskolen i dag.

I dag har vi 2 kørelærer ansat, som hjælper os på bedste vis med at servicere vores elever. 

Vil du vide mere om os og vores kvalifikationer, så klik på Mød kørelærerne.

Her kan du læse mere om, hvem vi er, hvad vi hver især lægger vægt på, og hvilke kvalifikationer vi besidder, så du netop finder den kørelærer, der passer bedst til dig og dine behov.

Hos os er der plads til alle..

Vi fokuserer på at uddanne bilister til at føle sig 100% klar til at færdes i trafikken på egen hånd. Som elev lærer du at udvise hensyn til alle trafikanter samt respektere trafik, får forståelse for fart og dens konsekvenser samtidig med, at det skal være sjovt og lærerigt.

Alle skal føle, at de bliver respekteret og  behandlet individuelt – hos os er der plads til alle. Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe vores elever til at bestå både teoriprøve og køreprøve i første forsøg.

Skulle du have brug for supplerende teoriundervisning, eller ønsker du blot at deltage i yderligere teoriundervisning, så tilbyder vi ekstra teoriundervisning uden yderligere omkostninger. Vi bestræber os på at yde høj service og kvalitet, og det er vigtigt for os, at du føler dig klædt ordentligt på til prøven.

Heine Thoregaards Køreskole 

Køreskole gennem tre generationer…