Vi har sendt bilister på vejene gennem flere generationer…

Heine Thoregaards køreskole blev grundlagt i 1995 af Annette Thoregaard og mig, Heine Thoregaard.

For især mig, var drømmen om at drive egen køreskole stor. Jeg er nemlig opvokset i en familie med den drivkraft at lære unge som gamle at køre på Lolland og Falster – hvad enten der er tale om bil, motorcykel, lastbil m.m. – for jeg har kørekort til samtlige kategorier og underviser inden for dem alle.

Køreskolen har sine rødder tilbage i 1955, hvor min farfar etablerede egen køreskole som min far, Ole senere hen overtog under navnet “Oles køreskole”. Heine Thoregaards køreskole er dermed 3. generation, hvorfor familieefternavnet, Thoregaard, også er en naturlig del af køreskolen i dag.

Vil du vide mere om vores kvalifikationer, så klik på Mød kørelærerne.

Her kan du læse mere om, hvem vi er, hvad vi hver især lægger vægt på, og hvilke kvalifikationer vi besidder, så du netop finder den kørelærer, der passer bedst til dig og dine behov.

Hos os er der plads til alle..

Vi fokuserer på at uddanne bilister til at føle sig 100% klar til at færdes i trafikken på egen hånd. Som elev lærer du at udvise hensyn til alle trafikanter samt respektere trafik, får forståelse for fart og dens konsekvenser samtidig med, at det skal være sjovt og lærerigt.

Alle skal føle, at de bliver respekteret og  behandlet individuelt – hos os er der plads til alle. Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe vores elever til at bestå både teoriprøve og køreprøve i første forsøg.

Skulle du have brug for supplerende teoriundervisning, eller ønsker du blot at deltage i yderligere teoriundervisning, så tilbyder vi ekstra teoriundervisning uden yderligere omkostninger. Vi bestræber os på at yde høj service og kvalitet, og det er vigtigt for os, at du føler dig klædt ordentligt på til prøven.

Heine Thoregaards Køreskole 

Køreskole gennem tre generationer…