Kørekort til Lastbil

For at tage kørekort til lastbil skal du gennemføre 16 teorilektioner og mindst 14 kørelektioner. En teori/kørelektion varer 45 minutter. Desuden skal et køreteknisk kursus på 4 timer tages.

Vi starter løbende nye hold til lastbil. Forløbet varer normalt omtrent 1 måned. Der er undervisning i teori 2 x 45 minutter om ugen. Undervisningen finder normalt sted tirsdag og torsdag 15:15, men ugedag og tidspunkt ændres evt. efter elevernes ønske, ligesom der kan oprettes daghold. Køreprøven til lastbil og bus afholdes på færgestræde ved havnen.

Kørekort til påhængsvogn 

Kørekort til påhængsvogn kan tages med 13 lektioners teori, minimum 14 kørelektioner á 45 minutter og et køreteknisk kursus på 4 lektioner. For at tage kørekort til påhængsvogn, skal du på forhånd have kørekort til lastbil. Det er dog også muligt at tage kort til begge kategorier i et forløb. I så fald vil det samlet tage kortere tid og kræve færre teorilektioner. Vi starter hold med påhængsvogn omkring hver 6. uge. Forløbet varer ca. 1 måned, og hvis du ønsker at tage kørekort til lastbil og påhængsvogn i et samlet forløb, kan det forventes at tage ca. 1½ måned.


Se priser